Det är viktigt att ta hand om sina fötter – låt mig ta hand om dina

Välkommen till Lenbergs fotvårdsklinikLenbergs Fotvård är en ny och modern klinik med de senaste metoderna och tekniken. Jag erbjuder medicinsk fotvård som är en professionell behandling av fot- och nagelbesvär. Hos mig får du hjälp med förhårdnader, svamp, vårtor, tjocka naglar, nageltrång, hälsprickor mm. Jag hjälper även till med inlägg, avlastningar samt nagelkorrigeringar/Ortonyxi.

Jag som driver kliniken heter Stephan och är diplomerad medicinsk fotterapeut. Utbildningen har jag gått på Axelsons gymnastiska institut i Stockholm, där jag även jobbar som handledare på deltid för att utbilda framtida fotterapeuter.

Jag är även diplomerad medicinsk laserterapeut, en terapi som blir allt vanligare och idag är det en naturlig del av behandlingen för många olika patientgrupper. Gå in under fliken medicinsk laser och läs mer.

Jag sitter i samma lokaler som Friskvårdscoacherna, www.fvc.nu, i Infra City. Här finns förutom medicinsk fotvård – kiropraktorer, sjukgymnaster, massörer, akupunktör mm. Helt enkelt ett komplett hus med friskvård.

 

Välkomna till mig och Friskvårdscoacherna
Stephan Lenberg